SAN MARINO WILSELE

SAN MARINO WILSELE San Marino

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 75 beoordelingen
18 okt 2021 om 9:17 Goede pizza, levering op zaterdagavond was een halfuurtje wat dus zeker oké is.
15 okt 2021 om 18:44 Heel lekkere pizza's. Tracker werkte niet maar zijn we de laatste tijd gewoon van takeaway.com. Geleverd met de auto en dus echt warm
15 okt 2021 om 0:40 Dal Pesce was closed, this was advertised as "Italian style pizza" with 4+ rating. It was a bar below Domino's. Item was missing, instead hot oil that burns your tongue. Delivery said 60m. Tracker never changed. Food came 20m early. And so did I.
10 okt 2021 om 21:24 In 1 pizza zit een enorme spijker van 5 cm lang, in de andere pizza een haar…. Pizza’s bovendien koud geleverd. Dit is de eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel…
10 okt 2021 om 10:31 Alles prima...
9 okt 2021 om 23:21 Zeer lekker - grote klasse !
30 sep 2021 om 18:57 Schitterende keuken... Schitterende service... Top!
19 sep 2021 om 19:40 Eten was gewoon super lekker ! Gekozen voor pasta penne scampi’s en tiagletti zalm heerlijk ! Vriendelijke mensen .
14 sep 2021 om 22:18 -Lekker -Stipt -Vriendelijk -Correct
14 sep 2021 om 19:35 Excellent, heel lekker & heel vriendelijke mensen, vlug, fantastisch bedieningen, klasse Italiaans. Wij hebben geweldig genoten en begrijpen niet waarom mensen zo negatief zijn??? Wij komen zeker terug en hopelijk jullie ook!!
13 sep 2021 om 11:56 Ronduit slecht, zowel de afhaaltijd als het eten zelf, geschifte saus, verkeerde bestelling, 15min. te laat (de pizza werd al even in een warmhouddoos gestoken terwijl de rest nog moest gemaakt worden, bijgevolg koud bij thuiskomst)
7 sep 2021 om 20:42 Pure klasse...